Binnen de openingstijden van het park is het altijd mogelijk een groepsuitje, klassenbezoek of zelfs een heel schoolbezoek te organiseren. Daar u gebruik maakt van de faciliteiten vragen wij een financiele bijdrage afhankelijk van de grootte van de groep. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en de afspraken die we met u maken.

Allereerst vragen wij u contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat het beheer op de hoogte is van datum en tijd van uw bezoek. Heeft u speciale wensen dan kunt u dat kenbaar maken.

Wat is er mogelijk?

U kunt gebruik maken van het chalet, m.n. bij slecht weer. Er staan 4 tafels en 16 stoelen. Voor buiten hebben we desgewenst uitklapbanken, die in de opslagruimte staan. U kunt drinken schenken wat u zelf meeneemt. U kunt bekers en bordjes van ons gebruiken, maar dient deze dan zelf af te wassen. Wij hebben kleurplaten en potloden in het chalet.

Onze vrijwilligers kunnen een rondleiding geven langs de dieren of door het park (de bomen) en langs de moestuin. Ook hebben wij educatief materiaal ter beschikking, wat u kunt gebruiken voor groepjes kinderen, met of zonder begeleiding.

Kerkibo heeft geen winstoogmerk, maar maakt natuurlijk wel kosten. Bij een groepsbezoek wordt intensief gebruik gemaakt van onze opstallen en toiletten. Wij stellen het dan ook op prijs als u een financiele bijdrage hiervoor wilt doen aan de boerderij. Bedrag kan in overleg bij het maken van de afspraak. Bij het bezoek kunt u dit overhandigen aan de dienstdoende beheerder. Kerkibo heeft voor donaties een speciaal potje.

Kinderboerderij Kerkibo ligt in een openbaar, gemeentelijk park; iedereen is altijd welkom. U huurt niets, dus u kunt ook geen andere bezoekers buitensluiten. Het zou zomaar kunnen dat op het moment dat uw groep er is nog een andere groep de kinderboerderij bezoekt.

Algemene regels:

In het park gelden de volgende afspraken. De dierenweide zelf is niet toegankelijk voor bezoekers. Dieren knuffelen (bv konijnen) of voeren kan alleen in overleg met beheerders; daarna altijd handen wassen. In het speelpark wordt niet gefietst op tweewielers. Er rijden wel skelters, maar alleen over de paden en juist niet rondom de dierenweide. Honden, alcohol en roken zijn verboden. U houdt het park netjes; ouders/begeleiders zijn verantwoordelijk voor het gedrag en de veiligheid van de kinderen. Wij vragen u met klem erop te letten dat de wc’s ordentelijk worden gebruikt, met name geen papierverkwisting dat leidt tot verstopping. De kinderboerderij is niet aansprakelijk voor verlies van spullen

Parkeren:

Auto’s kunt u betaald parkeren in de Bisschop Bekkerslaan of in de Goirkestraat. In het eerste geval betreedt, na het parkeren, ons terrein via de onderdoorgang van de Drömof-flat, in het tweede geval via de oude Norbertijnerpoort.

Bezoekadres Kerkibo

Bisschop Bekkerslaan 202a, Tilburg; ingang onder Drömof-flat.

Het speelpark is ook bereikbaar via bs De Stappen (Pastoriestraat 1) en de Norbertijnerpoort (Goirkestraat).

 

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 tot 17:00

Zaterdag en Zondag: 13:00 tot 17:00

 

Voedertijden

Werkdagen 10:30 uur

Weekend 13:30 uur

Kinderen mogen desgevraagd de beheerder een handje helpen.

 

Coördinator

Elske Geerts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Volgende activiteit

Geen weer te geven evenementen