Binnen de openingstijden van het park is het altijd mogelijk een kinderfeestje op Kerkibo te organiseren. Een gote-mensen-feest van dertig of meer personen is niet de bedoeling en past ook niet in het chalet. Vanwege de beperkte ruimte in het chalet en de druk op onze vrijwilligers accepteren wij in de periode van november t/m april alleen échte kinderfeestjes, dwz voor maximaal 10 personen (bv 8 kinderen en 2 volwassenen). In de warme periode van het jaar mag het feestje groter zijn - in nader overleg. We plaatsen dan tafels en bankjes buiten, maar als er regen voorspeld wordt zult u het toch zelf moeten afgelasten. Kerkibo staat voor het buitenleven en de natuur in de stad, het is geen partycentrum. Aangezien u gebruik maakt van het chalet, met keuken en toiletten vragen wij u om een donatie te doen aan de boerderij en haar vrijwilligers. Gebruikelijk is 20 euro, maar dat mag meer of minder zijn. Hieronder leest u over de afspraken die we met u maken.

 

Om te beginnen hebben we graag dat u contact met ons opneemt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat het beheer tijdig op de hoogte is van datum en tijd van het feestje. Graag willen we weten hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen u verwacht. U krijgt dan van ons te horen wie de beheerder is en of er nog een andere groep komt op diezelfde dag.

 

Meestal kunt u gebruik maken van het chalet, het houten gebouw van waaruit de beheerders werken. De inventaris hiervan staat u dan ter beschikking. Het chalet maakt een feestje weersonafhankelijk.

Kerkibo is een openbaar, gemeentelijk park. Iedereen is er altijd welkom en de toegang gratis. Omdat u niets huurt kunt u ook geen andere bezoekers buitensluiten, ook niet uit het chalet. In praktijk echter zult u een redelijk exclusief gevoel ervaren.

 

Algemene regels in het park:

Geen alcohol en niet roken, zowel binnen als buiten. Niet door de dierenweide lopen. Dieren knuffelen of voeren kan alleen na overleg met beheerders; daarna altijd handen wassen. In het speelpark wordt niet gefietst op tweewielers. Er rijden wel skelters, maar alleen over de paden en juist niet rondom de dierenweide. U houdt het park netjes. Ouders zijn verantwoordelijk voor het gedrag en de veiligheid van de kinderen. De kinderboerderij is niet aansprakelijk voor verlies van spullen. 

 

Aanwezig in het chalet:

4 Tafels en 18 stoelen (waarvan minstens twee voor onze vrijwilligers), een muziekinstallatie, beamer (op aanvraag), diverse slingers en een keuken met: vaatwasser, inductiekookplaat, oven/magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, 5 schenkkannen, hardplastic bekers, diepe borden, bestek en natuurlijk schoonmaakspullen. In de zomermaanden hebben wij op aanvraag uitklapbanken ter beschikking voor buiten.

 

Zelf meenemen:

Eten en drinken (geen alcoholische drank), vuilniszakken om uw eigen afval mee naar huis te nemen, eventueel: speelattributen (voor buiten en of binnen), een tafelkleed, een cd etc.

 

Denkt u eraan op tijd alles op te ruimen, binnen te zetten en het chalet schoon achter te laten? De kinderboerderij sluit haar poorten om 17:00 uur.

 

Tot slot:

Kerkibo heeft geen commerciële belangen, maar natuurlijk wel kosten. Daarom stellen wij het op prijs als u een financiele bijdrage wilt doen aan de kinderboerderij, voor het ter beschikking stellen van de faciliteiten. Dit geeft u dan in een gesloten enveloppe aan de dienstdoende medewerker, met daarop uw naam en de datum van het feestje. Vooraf overmaken is ook een mogelijkheid, maar heeft niet onze voorkeur.

 

Wij wensen u veel plezier!

medewerkers Kerkibo

Bezoekadres

Bisschop Bekkerslaan 202a, Tilburg; ingang onder Drömof-flat.

Kerkibo is ook bereikbaar via de Goirkestraat (Norbertijnerpoort).

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00

Zaterdag, zondag: 13:00 tot 17:00

Geen avondopenstelling

 

Voedertijden

Werkdagen 9:30 uur

Weekend 13:00 uur

Kinderen mogen desgevraagd de beheerder een handje helpen.

 

Coördinator

Paul Verbraeken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mob. 06-5581 2505 (op werkdagen)

 

 

Volgende activiteit