De gemeente Tilburg heeft de Diamant-groep opdracht gegeven tot het kappen van de monumentale beuk in ons park. De boom is namelijk zwaar aangetast door de reuzenzwam en kan dit niet meer overleven. Op termijn kan ze spontaan afbreken of omvallen, wat gevaarlijk is. Ze wordt daarom preventief gekapt en wel op dinsdag 3 december. In verband met de werkzaamheden noodzakelijk voor het kappen en het afvoeren van de boom is de speeltuin + kinderboerderij op dinsdag 3 december en op woensdag 4 december gesloten voor publiek. Waarvoor onze excuses.

Binnen de openingstijden van ons park is het altijd mogelijk een kinderfeestje op Kerkibo te organiseren. In de periode van november t/m maart alleen voor niet meer dan 10 personen (8 kinderen, 2 volwassenen) dit i.v.m. de beperkte binnenruimte. Wij stellen een vrijwillige donatie zeer op prijs stellen; meestal wordt 15 of 20 euro gegeven. U kunt gebruik maken van het chalet en al haar inventaris. Zelf zorgt u dan voor de versnaperingen. Simpel! Voor meer info klik op contact

Kerkibo neemt geen dieren op van particulieren, ook niet tijdelijk. Heeft u een dier gevonden? Neem dan contact op met de dierenambulance! Wilt u uw huisdier tijdelijk ergens onderbrengen? Neem dan contact op met het dierenpension. Wilt u voorgoed afstand doen van uw huisdier? Neem dan contact op met het Dierenasiel Wielevenweg 20 (voor honden en katten), Dierenpark Oliemeulen (voor reptielen), het Vogelasiel in de Reeshof (voor vogels én konijnen), de konijnenopvang in Moergestel (lonnekewagener@ outlook.com) of de caviaopvang in Dongen (caviaplein.nl). Gaat het om een muis of rat, dan weten wij geen plek in Tilburg voor u, helaas.

Halloween komt eraan, dus we gaan weer pompoenen uitlepelen en bewerken. Dat doen we op twee momenten: zaterdag 26 & zondag 27 oktober, van 14:00 tot 15:00 uur. We hebben pompoenen in diverse formaten, zolang de voorraad strekt. De activiteit is gratis, reserveren niet mogelijk. Wij verzoeken u mee te helpen met uw kind!
Op zaterdag 28 september is het weer Burendag op Kerkibo. In het park hebben we springkussens en er is te drinken voor jong en oud -maar geen alcohol natuurlijk. Ook kunt u Jeux de boulen. Neem vooral je buren mee!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bezoekadres

Bisschop Bekkerslaan 202a, Tilburg; ingang onder Drömof-flat.

Kerkibo is ook bereikbaar via de Goirkestraat (Norbertijnerpoort).

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 17:00

Zaterdag, zondag: 13:00 tot 17:00

Geen avondopenstelling

 

Voedertijden

Werkdagen 9:30 uur

Weekend 13:00 uur

Kinderen mogen desgevraagd de beheerder een handje helpen.

 

 

Volgende activiteit

Geen weer te geven evenementen